Rouw Boeketten

Limburg

tel: 06-40749414

Aida's Atteljeeke

Als het stil is dan spreken de bloemen. Zij herinneren ons aan wat woorden niet kunnen vatten, aan het gevoel dat iemand in ons oproept. Van een zwierig veldboeket of een enkele roos tot een opsiering van een begrafenis of crematie, elke bloem wordt gekozen samen met u, vanuit Aida's Atteljeeke.

Aida’s Atteljeeke

Een bijzondere bloemisterij

Aida’s Atteljeeke een bijzondere bloemisterij.

Midden in een van de gezelligste straatjes van Valkenburg a/d Geul ligt Aida’s Atteljeeke: een bloemenwinkel waar aandacht, ambacht, service en vooral persoonlijke aandacht voorop staan. De bloemen worden 3 keer per week geleverd vanuit Rijnsburg, zodat er altijd verse bloemen van hoge kwaliteit in de winkel staan te pronken en geuren.

Mijn winkel is een plek waar mensen en bloemen elkaar ontmoeten in de verhalen die ze elk te vertellen hebben. In alle rust en stilte luistert bloemiste Aida Geurten naar de mens en de boodschap die u wilt overbrengen. Om hier dan vervolgens vol passie, aandacht en vakkundigheid en vooral zonder poespas een passende creatie bij te ontwerpen. Van een zwierig veldboeket of een enkele roos tot een opsiering van begrafenis of crematie, elke bloem wordt met aandacht gekozen. Een bloem zegt immers meer dan duizend woorden. Bloemen herinneren ons aan wat woorden niet kunnen vatten, aan het gevoel dat iemand in ons kan oproepen. In minder dan minuten voeren ze ons naar vergeten plekken, brengen ze ons thuis. Gul en onvoorwaardelijk delen ze hun pure schoonheid en sieren zij onze levens, in voor- en tegenspoed. Een stille kracht die maakt dat je je gezien voelt en gekend, waardoor er ruimte ontstaat om onze verhalen te vertellen en te delen, en zo de troost te bieden en te vinden bij elkaar. Iemand vragen naar haar of zijn lievelingsbloem is dan ook vaak vragen om een glimlach en een mooi verhaal. Een mooi verhaal omdat we vaak onze eigen kern, onze eigen schoonheid en kracht, maar ook juist onze eigen kwetsbaarheid en vergankelijkheid herkennen. Een verhaal dat groeit en bloeit een leven lang, waardoor het op de dag van het afscheid een prachtig boeket of creatie gemaakt kan worden waar elke bloem een eigen plek heeft. Vaak worden er persoonlijke spulletjes bij Aida gebracht, zodat zij deze kan verwerken in de creatie. Dit alles maakt het heel persoonlijk.

Wanneer u een keer in Valkenburg a/d Geul bent, loop dan gerust binnen om de sfeer te proeven. Tot dan.

Aida’s Atteljeeke voor een passend en persoonlijk afscheid.

Online kunt u ook al een kijkje nemen in de winkel via:
Aida’s Atteljeeke op Valkenburgtoer.nl