Documentaire over een Leven

Nederland

tel: 040-2126846

Blijvend in Beeld

Het verhaal van een leven! Er is veel te verwerken en te regelen als duidelijk wordt dat uw afscheid nadert. Praktische zaken die te maken hebben met de uitvaart wilt u tijdig en goed regelen. Hebt u wel eens gedacht aan de mogelijkheid voor de naasten of voor latere generaties iets heel bijzonders na te laten? Uw levensverhaal of dat van een ander op video!

Blijvend in Beeld

Uw levensverhaal of dat van een ander op video

HET VERHAAL VAN EEN LEVEN!

Er is veel te verwerken en af te ronden als duidelijk wordt dat uw afscheid nadert. Praktische zaken die te maken hebben met de uitvaart wilt u tijdig en goed regelen. Heeft u wel eens gedacht aan de mogelijkheid om voor de naasten of latere generaties iets heel bijzonders na te laten?

UW LEVENSVERHAAL OF DAT VAN EEN VAN UW NAASTEN OP VIDEO!

Blijvend in Beeld’ kan deze documentaire met u maken!

Aan de hand van foto’s uit het familiealbum, favoriete muziek, culturele interesses (literatuur, film of kunst), voorwerpen of stukjes eigen film (zelfs als die nog op 8 mm staan!) vertelt u uw levensverhaal. Anekdotes en verhalen uit de familiegeschiedenis geven ook een prima indruk van het verleden. U vertelt het levensverhaal zittend aan de keukentafel, maar het kan ook bijvoorbeeld op een bankje in uw favoriete natuurgebied. Heeft u een (bijzondere) passie waar u graag iets over vertelt en beelden van laat zien? Dan filmen we een stukje tijdens het zweefvliegen, het vissen, het koken of de verzorging van uw huisdier.

Hoe gaan wij praktisch te werk?

Als u na de vrijblijvende kennismaking besluit met ons de film te maken, inventariseren we in een tweede gesprek uw wensen en mogelijkheden. Aan de hand hiervan maken we een gespreksopzet en filmdraaiboek waarmee we tijdens de opnamedag aan de slag gaan. Wij zorgen tijdens het interview voor lijn en vaart in het geheel. We staan garant voor optimale beeld- en geluidkwaliteit en een professionele montage van uw levensverhaal.

De foto’s, de muziek, de voorwerpen en de (oude) filmbeelden verlevendigen de documentaire, evenals de shots van uw leef- en wellicht werkomgeving. Uw wensen staan bij ons centraal. Dat geldt zowel voor de inhoud als voor de lengte van de documentaire. Vaak wordt het een documentaire van een uur, maar dat is slechts een indicatie.

Misschien heeft u nagedacht over uw afscheidsbijeenkomst en wilt u, naast een aantal sprekers die een in memoriam voorlezen, zelf ook even aan het woord zijn. Bijvoorbeeld om de aanwezigen te bedanken. Dan is een door ons professioneel gemaakte video-boodschap een mogelijkheid die het overwegen waard is!

BLIJVEND IN BEELD! Vertel uw levensverhaal op video, en (een deel van) de familiegeschiedenis blijft beschikbaar voor uw naasten én toekomstige generaties.

Neem contact op met Blijvend in Beeld:

Stuur een mail naar Blijvend in Beeld