Grafmanden

Werkgebied

Nederland

tel: 06-23574110

Unieke mensen verdienen een unieke uitvaart. Omdat elk leven een waardig afscheid verdient, zie je de huidige uitvaarten steeds persoonlijker worden. Een persoonlijke uitvaart raakt, inspireert en troost. En daarom kiezen steeds meer mensen niet meer voor een standaard kist, maar voor een alternatief. Hemelse Manden wil aan deze veranderende persoonlijke behoeften tegemoet komen met mooie natuurlijke handgemaakte grafmanden en draagbaren gemaakt van wilgenteen. Een grafmand is een uitstekend alternatief voor een traditionele doodskist.

Hemelse Manden

Grafmanden en draagbaren. Een uitstekend alternatief voor een traditionele doodskist.

Tijden veranderen…

Dat geldt ook voor de wensen op uitvaartgebied.

Werd er in het verleden vaak voor een standaard kist gekozen, tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden op uitvaartgebied. Mensen kiezen nu vaker zelf wat bij hen past, wat er voor zorgt dat de uitvaarten steeds persoonlijker worden. Een grafmand of draagbaar van Hemelse Manden kan één van deze keuzes zijn.

Hemelse Manden levert handgemaakte wilgentenen grafmanden. Handwerk dat op ambachtelijk wijze gevlochten is. Elke mand is uniek, elke draagbaar is uniek. Natuurlijk en eenvoudig in haar vormgeving; daar ligt haar kracht.

De grafmanden van Hemelse Manden zijn volledig vervaardigd van natuurlijke materialen en zijn daarom zeer milieuvriendelijk. Ze hebben een zeer sterke constructie en zijn licht van gewicht. Voor het vervaardigen van wilgentenen grafmanden worden géén bomen gekapt, in tegenstelling tot maken van doodskisten. Alleen de gesnoeide wilgentenen worden voor de productie van de manden gebruikt. De wilgentenen grafmand heeft een warme en natuurlijke uitstraling. De mand wordt aangeleverd met een ongebleekte katoenen binnenbekleding. Het matras en het hoofdkussen zijn gevuld met hooi en/of stro en lavendel.

Meer informatie vindt u op de website van Hemelse Manden:

Stuur een mail naar Hemelse Manden